CCV Blog

CCV nieuws

Toen in 2004 de deuren opengingen, was Bar Florian aan het Arnhemse Jansplein meteen hip & happening. En dat is het culinair café nu nog. Ook Milan Scholten is er nog steeds. Vanuit de keuken nam hij de bedrijfsleiding op zich en sinds 2011 is hij samen met David van Tuil de eigenaar van Florian. Een trotse eigenaar. Met ambities.

Toeristen
CCV nieuws

De lente begint, en daarmee ook het toeristenseizoen. Elk jaar komen er meer toeristen naar ons land. Maak het hen en uzelf gemakkelijk, accepteer creditcards. Dat is eenvoudiger dan u denkt.

PSD2 voor u
CCV nieuws

De Europese regels voor betaaldiensten vernieuwen. Dat kan grote gevolgen hebben, zoals nieuwe betaalmethodes. En u mag geen kosten meer rekenen voor betalingen met betaalpas of creditcard. Deze nieuwe richtlijn heet PSD2. 

De eigenaar van Gezondheidswinkel achter toonbank
CCV nieuws

In het centrum van Wijchen is een vestiging van De Gezondheidswinkel gevestigd. Sinds ongeveer 5 jaar zijn Ronald Jansen en zijn vrouw Irma eigenaar van deze winkel. Dat beviel zo goed, dat ze kort daarna ook besloten De Gezondheidswinkel in Arnhem (Weverstraat) over te nemen.

Gezondheidswinkel De Kroon in Wijchen is een winkel waar voedingssupplementen, dieetvoeding (zoals glutenvrije producten) te koop zijn. Je kunt er eco-producten, vitaminen, mineralen en reformproducten kopen. Ook worden er diverse verzorgingsproducten en andere kleinigheidjes, zoals stenen, mineralen en wierook verkocht. Bij de winkel is ook een praktijk voor therapie behandelingen (denk hierbij aan massagebehandelingen en orthomoleculaire therapie) en een schoonheidssalon gevestigd. De schoonheidssalon gebruikt alleen natuurlijke producten die ook in de winkel te koop zijn.

ondernemer in de spotlight cafe verheyden
CCV nieuws

In onze rubriek 'Ondernemer in de spotlight' geven wij speciale aandacht aan één van onze klanten. Deze week: Café Verheyden. Verscholen in één van de mooiere straatjes van de Arnhemse binnenstad is al jaren Café Verheyden gevestigd. Net naast de grootste winkelstraat maar toch in alle rust, met een eigen binnentuin kun je hier genieten van een heerlijke lunch of dineren van een klassieke kaart. Café Verheyden, maar eigenlijk vooral een restaurant. Met een interessante geschiedenis:

Omnichannel shopping
CCV nieuws

Ken je ze nog? De mensen die uitsluitend in fysieke winkels een keuze maken en daar cash voor betalen? Deze groep krimpt snel. Razendsnel. Nieuwe technologie en communicatiemogelijkheden hebben het klantgedrag voor altijd veranderd. Een nieuwe generatie van klanten – de ‘nieuwe consument’ – kiest nu nog vooral voor ‘multichannel shoppen’. In de nabije toekomst steeds meer voor ‘omnichannel’. We laten je graag kennismaken met deze nieuwe consument.

Vrouw verwelkomt klant in winkel
CCV nieuws

Hoe leuk ze ook zijn, de feestdagen zijn voor uw klanten best hectisch. Met een goed retourbeleid en een vriendelijke service maakt u het uw klanten een stuk makkelijker. Plus: u verhoogt uw omzet. Want consumenten kiezen sneller voor een aankoop als retourneren eenvoudig is.
Lees verder: meer omzet met een goed retourbeleid

Bakker in winkel
CCV nieuws

Met contactloos betalen maakt u betalen sneller en makkelijker. Een uitkomst – zeker tijdens de feestdagen, waarin een grote stroom aan mensen veel kleine aankopen doet. Zoals schoen- en boomcadeautjes. Of een glas glühwein tussen het shoppen door. Lees hoe u met contactloos betalen de feestvreugde verhoogt.

Contactloos betalen op CCV betaalautomaat
CCV news

Na de 28 dagen van februari is het totaal aantal pinbetalingen uitgekomen op 277,4 miljoen. Een stijging van ongeveer 20 miljoen pinbetalingen ten opzichte van februari 2016. De supermarkt is nog steeds de plek waar wij Nederlanders het vaakst pinnen (38,2%). De detailhandel volgde in februari met 21,4%.

Uit eten voor het goede doel bij Happietaria
CCV nieuws

Voor jongeren, door jongeren. Dat vindt de Utrechtse Laura Boessenkool (23) zo bijzonder aan ‘haar’ Happietaria Utrecht. Net als in andere steden is er ook in Utrecht dit jaar weer een tijdelijk pop-up restaurant te vinden. Met een managementteam van 7 studenten sturen Laura en haar collega’s 400 vrijwilligers aan.

Nienke Versluis tijdens opening van haar cupcakewinkel
CCV nieuws

CCV is uw partner in business voor zowel uw fysieke winkel als online winkel. Veel ondernemers combineren inmiddels een online en offline zaak. Wij brengen deze klanten graag in beeld, groot of klein, bekend of onbekend. Lees vandaag het verhaal van Nienke Versluis, 23 jaar en eigenaresse van Nienke’s.

Big Retail 2017 in New York City
CCV nieuws

Big Retail in New York is al 106 jaar een van de grootste retail- en technologie beurzen ter wereld. Van 15 tot en met 17 januari 2017 was het weer zo ver. 500 exposanten en ruim 35.000 bezoekers trokken naar het Jacob K. Javits Convention Center in New York. Een van de 35.000 bezoekers was Paul Kerkhof, Business Development Manager bij CCV. Bekijk zijn vlog en krijg een impressie van dag 1 van Big Retail 2017.

CCV weer aanwezig op Horecava
CCV nieuws

CCV is volgende week weer aanwezig op de Horecava. Deze vindt van 9 tot en met 12 januari 2017 plaats in de Amsterdam RAI! U vindt ons in Hal 1 op stand 01.405. De Horecava is het inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie.

Consumenten in de winkelstraat
CCV nieuws

De (binnen)stad barst van de data. Maar die data blijven opmerkelijk genoeg nog veelal ongebruikt door steden. Opmerkelijk omdat juist die data een bijdrage kunnen leveren aan het vitaliseren van de dynamiek in onze (binnen)steden. Bijvoorbeeld via een beter afgestemd aanbod van belevingen op het gebied van shoppen, horeca en cultuur.

Eerste transactie Dit is PAS Arnhem
CCV nieuws

CCV, Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en de gemeente Arnhem hebben de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van een cadeaukaart voor Arnhem 'Dit is PAS Arnhem'. Met Dit is PAS Arnhem willen de initiatiefnemers lokale ondernemers ondersteunen, de winkelervaring in de Arnhemse binnenstad verbeteren en meer bezoekers naar de stad trekken.

Nieuwe commercial over contactloos betalen
Nieuws uit de markt

Steeds meer Nederlanders gebruiken hun pinpas om contactloos te betalen. Het aantal contactloze betalingen aan de kassa, met betaalpas en mobiele telefoon, stijgt in 2016 met gemiddeld 10 procent per maand. In september werden 65 miljoen contactloze betalingen gedaan. Dat komt neer op meer dan één op iedere vijf pinbetalingen. In totaal zijn er in Nederland inmiddels meer dan een half miljard contactloze betalingen gedaan.

Meer pinnen bij de winkeliers
CCV nieuws

De vakantieperiode is traditiegetrouw een rustigere periode voor het elektronisch betalingsverkeer in Nederland. Veel consumenten genieten van de Zuid Europese zon en zijn daarom minder in de Nederlandse winkelstraten te vinden. Het totaal aantal pinbetalingen in juli 2016 is uitgekomen op 304,2 miljoen. Daarmee ligt het aantal pinbetalingen iets lager dan in juni 2016, maar is de daling minder dan afgelopen jaren.