Taxi

Uw klanten willen hun reis snel vervolgen. Snel en eenvoudig betalen in uw taxi staat dus voorop. Daarnaast speelt de veiligheid voor uw chauffeurs een grote rol.


Veilige betaalervaring

Uw taxichauffeurs lopen dagelijks het risico op beroving. Beveilingscamera’s en andere technische hulpmiddelen schrikken af. Om de veiligheid van uw chauffeurs echt te vergroten, wilt u het gebruik van contant geld in uw taxi’s verminderen. Dit mag uiteraard niet ten koste gaan van de klantvriendelijkheid en snelheid van betalen.

Wij zien de regelgeving in uw branche toenemen. Daarmee stijgt uw behoefte naar een vlotte, betrouwbare verwerking van uw ritten en betalingen. Wij begrijpen dit.

Mobiel en geïntegreerd

Voor een complete betaaloplossing kunt u bij ons terecht. Een mobiele oplossing die u overal kunt gebruiken. Of een vaste oplossing gekoppeld aan uw boord computer (BCT). U ontvangt uw betalingen op de meest veilige manier. Bovendien heeft u altijd inzicht in de gedane transacties met onze rapportages. Betalen met een betaal- of creditkaart naar keuze kan ook in uw taxi. Zonder dat dit ten koste gaat van de fooi. Onze betaaloplossingen bieden uw klant gewoon de optie fooi toe te voegen. Wel zo eenvoudig.

Wilt u graag in gesprek met één van onze collega’s die goed thuis is in uw branche? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 088 228 9870 of sales@nl.ccv.eu.