Nieuwsoverzicht

Shopping
CCV nieuws

De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen.

Jaarverslag over 2016 van Betaalvereniging Nederland
Nieuws van onze partners

Het betalingsverkeer in Nederland werd in 2016 gekenmerkt door veel digitale innovaties, een hoge beschikbaarheid van de diverse betaalketens en zeer lage schade door fraude. Het vandaag gepubliceerde jaarverslag over 2016 van Betaalvereniging Nederland schetst ontwikkelingen waarmee Nederland zich kan scharen in de Europese voorhoede op het gebied van snelheid, gemak, betrouwbaarheid en veiligheid in het betalingsverkeer.

De ICC Cyber Security Guide vanaf 16 april gratis beschikbaar
CCV nieuws

De afgelopen dagen zijn veel organisaties getroffen door een cyberaanval met ransomware. CCV en onze dienstverlening is níet getroffen door deze aanval. Wij vinden het belangrijk u te laten weten dat wij als financiële instelling continu bezig zijn met de beveiliging tegen cybercriminaliteit, om de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van onze dienstverlening te waarborgen.

Welke oplossing past het beste bij mij?
CCV nieuws

Speciaal om u op weg te helpen met het kiezen van de juiste betaaloplossing voor uw bedrijf, heeft onze collega Leroy wat filmpjes gemaakt om het kiezen wat makkelijker te maken. Leroy helpt u in zijn video's via enkele vragen naar de oplossing die het beste past bij uw wensen.

Contactloos betalen op betaalautomaten van CCV
CCV nieuws

Vandaag is het Dag van de Arbeid. Het betalingsverkeer tussen banken is dan gesloten. Voor betaalopdrachten naar een rekening bij een andere bank en batchbetalingen naar Rabobankrekeningen gelden wel aangepaste verwerkingstijden. Dit betekent dat klanten met een contract voor pintransactieverwerking vandaag geen geld bijgeschreven krijgen.

Arjan Wissing van 't Zuivelhoekje
CCV nieuws

Maak kennis met de beste kaaswinkel van Nederland: ’t Zuivelhoekje! Zij zijn dit jaar de terechte winnaar van het Gouden Kaasmes, vinden jury en klanten. ‘In de winkel voelt het als een warm bad,’ schrijft de pers. CCV is trots dat wij – onder meer met het laagdrempelig contactloos betalen – een steentje bij kunnen dragen aan hun succes.

Pinnen, maar dan andersom.
CCV nieuws

De omzet van winkels is in februari voor de tiende achtereenvolgende maand gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag heeft gepubliceerd. De omzet in de detailhandel lag 4 procent hoger dan in februari 2016. Daarbij werden 1,5 procent meer goederen verkocht dan een jaar eerder.