Nieuwsoverzicht

CCV neemt webwinkel specialist BiedMeer over
Nieuws van onze partners

De opbouw en hoogte van tarieven van aanbieders van betaalmethoden voor webwinkels verschillen sterk. Ook zijn er duidelijke verschillen in de kosten van de betaalmethoden zelf. Bij toonbankbetalingsverkeer (pinnen, contant, creditcard etc.) zijn ondernemers sterk gefocust op kosten. Bij webtransacties laten ondernemers zich vooral leiden door gemak en klantvoorkeur.

Openbaar vervoer CCV
CCV nieuws

In de strijd tegen busovervallen maakte stadsvervoerder GVB vorig jaar in september al bekend de eerste pinapparaten in bussen te hebben geplaatst. Nu is ook de volgende stap gezet. Binnenkort kan er niet meer met contant geld een kaartje worden gekocht in bussen van het GVB. De nieuwe contactloze betaalautomaten worden geleverd door CCV.

eCommerce
CCV nieuws

CCV Shop is op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij vertellen u op onze stand graag alles over onze webwinkelsoftware en over ons nieuwe product: CCV SalesPoint. Kom langs op stand 138! Tijdens de Webwinkel Vakdagen hebben wij een speciale beursactie.

CCV weer aanwezig op Horecava
CCV nieuws

CCV is volgende week weer aanwezig op de Horecava. Deze vindt van 9 tot en met 12 januari 2017 plaats in de Amsterdam RAI! U vindt ons in Hal 1 op stand 01.405. De Horecava is het inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie.

VX820-PP
Nieuws van onze partners

Twee jaar geleden had nog maar 10 procent van de oliebollenkramen een pinautomaat, vorig jaar was dat 40 procent en nu maar liefst 71 procent. Twee van de drie automaten zijn geschikt voor hygiënisch contactloos betalen en bijna altijd is pinnen kosteloos. Ook wordt goed aangegeven dat er gepind kan worden. Dit blijkt uit de jaarlijkse rondgang langs Nederlandse oliebollenkramen.

CCV app2pay
Nieuws van onze partners

Vandaag werd het record van het aantal pinbetalingen per seconde gebroken: tussen 14.00 en 14.30 uur ging het elke seconde om 536 betalingen. Andere dagrecords zijn er ook gebroken: gisteravond werden 17,7 miljoen pinbetalingen gedaan, 1,4 miljoen meer dan het vorige record op 23 december 2015.

Contactloos betalen op de CCV VX 680
Nieuws uit de markt

Voor de kerstaankopen online of in de winkel en voor alles wat met de feestdagen te maken heeft, kiezen we steeds vaker voor de snelheid en het gebruiksgemak van contactloze kaarten en nieuwe betaalmethodes. Met 165 miljoen contactloze kaarten en 3,4 miljoen NFC-terminals in heel Europa is het gebruik van contactloos betalen toegenomen van 36 procent in 2015 tot 52 procent in 2016.

logo q-park
Nieuws van onze partners

Afgelopen week werd voor de miljoenste keer contactloos betaald in een Q-Park parkeerfaciliteit. Het afrekenen met een bankpas zonder dat de pincode ingevoerd hoeft te worden, is duidelijk in opkomst. Net als het betalen bij het uitrijden. “Dat doet inmiddels al ruim 25 procent van onze klanten”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland.

Nieuws van onze partners

Na een succesvolle proefperiode van een jaar maken de banken en Betaalvereniging Nederland bekend dat iDEAL QR aan iedereen ter beschikking wordt gesteld. Voortaan kunnen alle bedrijven en instellingen iDEAL QR als makkelijke en veilige betaalmogelijkheid aan hun klanten aanbieden.