Nieuwsoverzicht

CCV nieuws

Winkelgebieden aantrekkelijk maken was het thema van het seminar dat vorige week georganiseerd werd door DNWS, Hogeschool van Amsterdam en de Kamer van Koophandel Amsterdam. Deze middag ervaarden 200 stakeholders (ondernemers, vastgoedbeheerders, centrummanagers en gemeenteambtenaren) uit het hele land hoe ze met gezamenlijke initiatieven een winkelgebied aantrekkelijk maken voor het publiek.

E-Commerce
Nieuws van onze partners

De omzet van Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen, bedroeg € 22,5 miljard in 2017. Dit betekent een groei van 13% ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland. Dit onderzoek wordt door GfK uitgevoerd, in opdracht van Thuiswinkel.org en in samenwerking met PostNL.

CCV Exchange 2017
CCV nieuws

Collecteren met een pinautomaat blijkt een daverend succes. Dat zijn de bevindingen van een tussentijdse evaluatie van een testperiode met pincollectebussen. Donateurs die kunnen pinnen, geven meer dan zij bij de traditionele collecte doen. Bij een collectebus waar alleen contant geld gedoneerd kan worden is de gemiddelde donatie 1,50 euro, bij een pinbus is dat 3,75 euro.

CCV nieuws

Elke nieuwsbrief beantwoordt een medewerker van ons Service Center uw vraag. Heeft u een vraag die u in onze nieuwsbrief beantwoord wilt zien? Vul dan ons contactformulier onderaan deze pagina in. Dit keer geeft Tom antwoord op de vraag:

Kleintjes
CCV nieuws

Het populaire YouTube kanaal 'Kleintjes' gaat in hun nieuwste aflevering uitgebreid in op contactloos betalen! Wekelijks bekijken honderdduizenden de video’s waarin kleine kinderen reageren op alles wat ze bezig houdt. Deze week krijgen de Kleintjes een mobiele betaalautomaat én een betaalpas. Weten ze wat dit voor een apparaat is? En contactloos betalen, hoe werkt dat eigenlijk? Zit er echt geld in die bankpas? En waar gaat dat geld dan heen als je er in de winkel mee betaalt?

Bekijk hier de video:

De eigenaar van Gezondheidswinkel achter toonbank
CCV nieuws

In het centrum van Wijchen is een vestiging van De Gezondheidswinkel gevestigd. Sinds ongeveer 5 jaar zijn Ronald Jansen en zijn vrouw Irma eigenaar van deze winkel. Dat beviel zo goed, dat ze kort daarna ook besloten De Gezondheidswinkel in Arnhem (Weverstraat) over te nemen.

Gezondheidswinkel De Kroon in Wijchen is een winkel waar voedingssupplementen, dieetvoeding (zoals glutenvrije producten) te koop zijn. Je kunt er eco-producten, vitaminen, mineralen en reformproducten kopen. Ook worden er diverse verzorgingsproducten en andere kleinigheidjes, zoals stenen, mineralen en wierook verkocht. Bij de winkel is ook een praktijk voor therapie behandelingen (denk hierbij aan massagebehandelingen en orthomoleculaire therapie) en een schoonheidssalon gevestigd. De schoonheidssalon gebruikt alleen natuurlijke producten die ook in de winkel te koop zijn.

CCV nieuws

JA Europe en CCV lanceren een nieuw partnership in vier West-Europese landen. Door deze nieuwe samenwerking doen meer dan 600 jongeren in de leeftijd van 15 tot 18 jaar uit België, Duitsland, Nederland en Zwitserland mee aan het eenjarige Company programma van JA. Gedurende het jaar worden minstens 60 kleine ondernemingen opgezet met coaching van vrijwilligers van CCV. Hierdoor ontwikkelen de jongeren kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om een eigen bedrijf te starten of een baan te krijgen.

Payconiq
CCV nieuws

Vandaag lanceert Payconiq de nieuwe mobiele betaaldienst in Nederland. CCV is de eerste partij in Nederland die deze nieuwe betaalmethode in zijn betaaloplossingen integreert. Payconiq laat gebruikers on- en offline aankopen eenvoudig afrekenen door het scannen van een QR-code door middel van een app op de smartphone.

Uw vraag beantwoord
CCV nieuws

Elke nieuwsbrief beantwoordt een medewerker van ons Service Center uw vraag. Heeft u een vraag die u in onze nieuwsbrief beantwoord wilt zien? Vul dan ons contactformulier onderaan deze pagina in. Dit keer geeft Jules antwoord op de vraag:

ondernemer in de spotlight cafe verheyden
CCV nieuws

In onze rubriek 'Ondernemer in de spotlight' geven wij speciale aandacht aan één van onze klanten. Deze week: Café Verheyden. Verscholen in één van de mooiere straatjes van de Arnhemse binnenstad is al jaren Café Verheyden gevestigd. Net naast de grootste winkelstraat maar toch in alle rust, met een eigen binnentuin kun je hier genieten van een heerlijke lunch of dineren van een klassieke kaart. Café Verheyden, maar eigenlijk vooral een restaurant. Met een interessante geschiedenis: