CCV Shop behoort tot de beste e-commerce bedrijven van Nederland

CCV nieuws
Die Webshoplösung für Sie

Vandaag is voor de twaalfde keer de Emerce100 verschenen. In deze speciale uitgave van Emerce wordt het resultaat gepubliceerd van hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. 

Eerste plaats

We zijn enorm trots dat we kunnen mededelen dat CCV Shop een eerste plaats heeft gescoord in de categorie ‘E-commerce cloud-based software’ met een waardering van maar liefst 5 van de 7 sterren. We scoren op zowel het gebied van kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid als flexibiliteit optimaal, waarmee we ontzettend blij zijn. emercenieuwsberichtwebsite

Waardering

Randy Marcus, Partner Director van CCV Shop: “Het afgelopen jaar hebben we onze visie op e-commerce en cloud-based software verder ontwikkeld en uitgedragen, en dit wordt ook door onze klanten herkend. Vanuit inzichten en een heldere strategie werken we aan oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. De uitkomst van dit Emerce imago-onderzoek is voor ons de bevestiging dat we ook door de markt gezien worden als betrouwbare kennispartner en daar zijn we trots op! Bovendien laat het zien dat we met CCV Shop een stap voorlopen op onze concurrenten. Het is goed om te merken dat ons harde werk wordt beloond. De overname door CCV heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen. Ik vind het prachtig om te zien dat CCV Shop, oorspronkelijk een Twents bedrijf, nu in één adem wordt genoemd met grote jongens als Bol.com en Marktplaats.”

CCV Shop uitproberen?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die CCV Shop biedt? Bekijk dan snel de mogelijkheden op ccvshop.nl

Tags ccv shop
Accepteer de Social Media cookies op deze website om te kunnen delen. Deel dit bericht