De kleedjesmarkt op Koningsdag maakt de ondernemers van morgen!

CCV nieuws
carel koningsdag

Ondernemers-virus

Weet u nog wanneer het ondernemers-virus u te pakken kreeg? Wanneer u ontdekte dat het handelen u in het bloed zat? Misschien was het wel op de kleedjesmarkt met Koninginnedag…

Wij kijken er al even naar uit, een dag waarop het leven zich buiten afspeelt en iedereen goede zin heeft. Kinderen en hun ouders zitten op de vrijmarkten in het hele land. Met oud speelgoed uitgestald op een kleed, met een pan zelfgemaakte soep of met vriendjes muziek maken… Het is voor velen de eerste kennismaking met ondernemen. Met vraag-en-aanbod, met onderhandelen en met het hele spel van investeren en winst maken.

Kleine ondernemersCarel Koningsdag

We zijn allemaal klein begonnen. Wanneer is bij u het ondernemersbloed gaan stromen? Als kind al, of pas nadat u in loondienst werkte? Ook voor de ‘echte’ ondernemers in de horeca is Koningsdag de dag waarop traditioneel vaak grote omzetten gedraaid worden. Maar het is leuk om ook eens terug te denken aan hoe het allemaal begon. Om rond te kijken op de vrijmarkten. Niet alleen naar de spulletjes, maar ook naar de kleine ondernemertjes die die spulletjes verkopen. Misschien zit daar het ondernemerstalent van morgen!

Voor CCV is het in ieder geval een traditioneel drukke dag met enorm veel transactieverkeer. Wij hebben er zin in.

CCV wenst u een Koningsdag met royale omzetten!

Accepteer de Social Media cookies op deze website om te kunnen delen. Deel dit bericht