Maart: mooi op tijd voor de creditcard

CCV nieuws
Toeristen

Bereid u voor op de komst van toeristen

Heeft u ze al gezien? Terrasjes, de eerste ondernemers bouwen ze alweer op. En dat betekent: toeristenseizoen. Elk jaar komen er meer toeristen naar Nederland. Profiteer mee van deze golf en maak het ze zo makkelijk mogelijk. Accepteer creditcards.

Nederland vakantieland

Steeds vaker prijzen buitenlandse reisgidsen Nederland aan. Goed nieuws voor ondernemers! Want we mogen toeristen van steeds meer landen verwelkomen. En vooral: in steeds grotere aantallen. Ruim 17 miljoen waren het er vorig jaar. Ze beperken zich echt niet meer tot de hotspots als Amsterdam en Kinderdijk. Toeristen waaieren uit over heel het land. Ze gaan naar Utrecht en Uden, naar Goes en Groningen. Naar Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa. En ze komen bij u in de buurt.

Internationale creditcard

Al die toeristen brengen een grote verscheidenheid aan betaalkaarten met zich mee. Omdat ze weten dat hun Russische of Japanse betaalpas niet overal geaccepteerd wordt, nemen veel toeristen ook een internationaal geaccepteerde creditcard mee. Ze vertrouwen erop dat ze met hun creditcard kunnen betalen, of het nu in een Haarlems museum is, in een Drentse supermarkt of op een Limburgs terras. Ook u kunt ze accepteren.

Creditcards accepteren = makkelijk

Wist u dat het heel simpel is om creditcards te accepteren? Eén: maak uw wens aan ons kenbaar. Twee: we adviseren u, maken afspraken met de creditcardmaatschappij van uw keuze, en leggen dit vast in een contract. En drie: klaar! Meer is niet nodig. Want onze betaalautomaten – met uitzondering van de CCV Mini – kunnen creditcards al accepteren. In uw zaak verandert dus verder niks.

Zaken doen

Als u vanaf vandaag creditcards accepteert, breekt voor u niet alleen de lente aan, maar ook het toeristenseizoen. En pakt u extra omzet mee. Dat wilt u toch niet mislopen? Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Kosten van creditcards

U heeft geen start-, afsluit- of abonnementskosten. Uw klant betaalt de kosten voor de transactie aan zijn of haar creditcardmaatschappij.
U betaalt alleen een vast percentage per transactie aan ons. Bij VISA en MasterCard is dat 1,6%, bij American Express vanaf 1,9%. Daarvoor verzorgen wij de afhandeling van uw transactie.

Meer informatie over het accepteren van creditcardbetalingen kunt u hier lezen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 228 9870.

Tags CCV Blog
Accepteer de Social Media cookies op deze website om te kunnen delen. Deel dit bericht