Resellers

Belcentrale

Belcentrale

Belcentrale levert graag diensten met oog op de toekomst. Het aanbod bestaat uit: traditionele telefonie, VoIP, breedband, PIN betalingen, alarmsystemen en clouddiensten. In samenwerking met CCV levert Belcentrale ook pinoplossingen.

PinVandaag

PinVandaag

Pin Vandaag onderdeel van Mijn Controle Paneel. Pin Vandaag onderscheidt zich door haar supersnelle levering. Pin Vandaag kan internet, bellen en pinnen aanbieden binnen 48 uur in heel nederland. Om ook nog eens goed service te kunnen geven zijn wij 7 dagen per week geopend.

Samenwerking CCV en Pharmaself24

Pharmaself24

Pharma Robots B.V., gevestigd in Rotterdam, is sinds 2010 de officiële distributeur van de Pharmaself24 in Nederland. Sinds dat jaar zijn er via de Pharmaself24 al meer dan 2 miljoen pakjes uitgegeven. Onze producten en dienstverlening zijn slim, safe en betrouwbaar.

XRC services Group

XRC services voorziet in het leveren van advies, hardware, software en (installatie)diensten op IT & Communicatie gebied binnen verschillende branches. Of het nu gaat om de noodzakelijke dataverbindingen voor telefonie omgevingen, beveiligingssystemen, multimediadiensten, kassacommunicatie, pinautomaten, netwerkbekabeling, ICT beheer of servicediensten. XRC services biedt u dit aan volgens ons unieke branchegerichte Connect portfolio.

Brocacef

Brocacef Groep is een groep van ondernemingen, werkzaam op het gebied van de gezondheidszorg. Wij zijn onder andere actief met de innovatieve farmeceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek.

Tele-ICT

Tele-ICT biedt een totale oplossing voor uw Telecom, Datacom en ICT behoeftes. Tele-ICT heeft als filosofie "Samen sterk!". In deze tijd van snelle veranderingen, is het vrijwel onmogelijk om alles te weten en te kunnen. Daarom werken wij nauw samen met een aantal specialistische partners. Ook hebben we een netwerk van freelance experts die flexibel ingezet worden.

easycash

easycash

easycash regelt uw betalingsverkeer. Of u nu op zoek bent naar een pinautomaat inclusief service en pin- en creditcardtransacties of alleen de meest gangbare creditcards wilt kunnen accepteren op uw huidige pinapparaat; bij easycash bent u aan het juiste adres!

Logo Pindirect 110x110

PinDirect

Al meer dan vijf jaar leveren wij complete betaaloplossingen voor het accepteren van Pin en Creditcard transacties. Wij zijn leverancier van praktisch alle voor de Nederlandse markt geschikte pinautomaten. Bovendien zijn wij officieel geautoriseerd voor de verwerking van betaaltransacties.

Logo Concordis 110x110

ConCardis

ConCardis is een gemeenschapsonderneming van het Duitse kredietwezen en internationaal actief. Wij bieden service en producten voor het girale betalingsverkeer - voor de stationaire handel, dienstverleningsbedrijven en internet- en verzendhandel.

Logo ONS IT 110x110

ONS IT

ONS IT biedt een totaalpakket van diensten. Wij leveren complete betaaloplossingen en digitale kassasystemen. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, systeembeheer, helpdesk en onderhoud.

Logo Leza 110x110

Leza

Leza Horeca & Winkel Management biedt reeds vele jaren oplossingen met betrekking tot afrekenen. Hierbij is het accent verschoven van eenvoudige kassa’s naar compleet geautomatiseerde oplossingen waarbij koppeling met diverse pinautomaten en software mogelijk is.

Logo Netco 110x110

Netco

Sinds 1996 beveiligt Netco computersystemen en computernetwerken in Nederland en daarbuiten. Ook ontwikkelt Netco software voor intern gebruik en voor onze klanten. Van VPN’s tot geografische load-balancing, van High-speed Intrusion Prevention tot miljoenen spamberichten stoppen, het is een greep uit de dagelijkse bezigheden van Netco.