Gemakkelijk mobiel betalen met Payconiq

Wat is Payconiq?

Wilt u als ondernemer naast contactloze pinbetalingen ook mobiele betalingen accepteren? Met Payconiq betalen uw klanten direct met hun smartphone door een QR code te scannen op uw betaalautomaat. Makkelijk, veilig en snel.

Payconiq laat gebruikers on- en offline aankopen eenvoudig afrekenen door het scannen van een QR-code door middel van een app op de smartphone. Zo kunnen zij gemakkelijk betalen. U als ondernemer kunt vanaf nu Payconiq aanbieden op uw betaalautomaat. Uw betaalautomaat genereert dan automatisch een QR-code voor uw klant.

We willen het voor u aantrekkelijk maken om Payconiq te gebruiken in uw zaak. U betaalt 0,06 euro per transactie en er worden door CCV geen kosten berekend voor de software upgrade en activatie van Payconiq.

Voor wie is Payconiq?

Hoe werkt payconiq bij CCV?

Ondersteund door banken

Met steun van grote banken als ING, Rabobank en andere toekomstige partnerbanken, transformeert Payconiq het betalingslandschap van Nederland.

Interesse in Payconiq?

Wilt u uw klanten ook via Payconiq laten betalen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul in onderstaand veld de TMS Terminals ID's van uw betaalautomaten in waarvoor u Payconiq wilt accepteren. U vindt het TMS Terminal ID rechtsboven op de pinbon van een geslaagde pintransactie of via Menu > Display Info > Terminal.

CAPTCHA