Verhoog de feestvreugde: snel betalen, korte rijen

CCV nieuws
Bakker in winkel

Even tussen het feestdagenshoppen door een warme chocolademelk bij een kerststalletje: dat is toch op en top decembertijd. En betalen? Gewoon de betaalpas langs de automaat, en hop, de hot coco is betaald. Makkelijk, plus: rijen ontstaan er nauwelijks. Zo verhoogt u met contactloos betalen de feestvreugde.

Nog even en de feestdagenperiode begint weer. Veel gezelligheid, lichtjes, sfeer en – hopelijk voor u – torenhoge omzetcijfers. In die feestelijke drukte wilt u de stemming natuurlijk opperbest houden. Dat het wat drukker is dan normaal, deert consumenten niet. Net als de winterkou. Wat wel een domper kan zijn, is onnodig lang wachten in de rij voor de kassa.

Die wachttijden kunt u terugbrengen. Door te kiezen voor betaalautomaten die contactloos betalen ondersteunen, brengt u de hoeveelheid tijd die klanten aan een betaling kwijt zijn fors terug. Zowel in klantbeleving, als in feitelijke tijdsbesparing. De optelsom na een hele dag feestdrukte is duidelijk: u kunt zomaar twee keer zoveel klanten helpen.

Meteen genieten

En daar heeft u op twee manieren voordeel van. Ten eerste: het levert u meer klanten en dus meer omzet. En ten tweede: het verhoogt de klanttevredenheid. Zeker bij de stroom aan mensen die veel kleinere betalingen doet. Een warme chocolademelk, een paar handschoenen voor onder de boom of een set stiften als schoencadeautje: met contactloos betalen is de betaling heel makkelijk én razendsnel gedaan.

Wanneer het bedrag onder 25 euro blijft is het intoetsen van een pincode niet nodig – dat voelt voor veel mensen toch veiliger. Naast tijdwinst, levert dat ook minder vergeten pinpassen in de betaalautomaten op. Voor uw klanten wel zo prettig. En is het even wat rustiger in de zaak? Dan hebben uw medewerkers dankzij contactloos betalen tijd over om extra persoonlijk advies te geven.

Vraag nu aan

Biedt u nog geen contactloos betalen? Vraag bij ons een betaalautomaat aan die het ondersteunt. Lees er alles over op onze webpagina contactloos betalen.

Accepteer de Social Media cookies op deze website om te kunnen delen. Deel dit bericht