Offerte aanvragen

Voor elke onderneming hebben wij een passende oplossing. Van een mobiel pinapparaat tot complete betaaloplossingen, wij zorgen er voor dat uw klanten altijd kunnen betalen – met een pinpas, cadeaukaart of creditcard. Op een terras, bij de eigen voordeur of aan uw balie. Vraag hieronder een offerte aan voor een van onze producten.

 • Betaalautomaten

  U wilt uw betalingsverkeer goed en efficiënt regelen. Wij bieden u voor elke vraag een passende oplossing, huur en koop. Met CCV bent u klaar voor de toekomst. Onze betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.

  ...
 • Slim pinpakket huren

  U heeft een ondernemerskans gezien en wilt nu snel aan de slag? U wilt een pinautomaat huren? Kies dan voor een alles-in-één pakket. Met onze PAYbox heeft u snel alles in huis om uw klanten te laten betalen. Een direct operationele...

 • CCV levert geïntegreerde self-service betaaloplossingen die contactloos betalen ondersteunen. Voor vending, OV, groot retail, parking en petrol.

  Meer
 • Wij nemen u graag de afhandeling van pinbetalingen uit handen. Kies voor onze transactieverwerking en wij zorgen dat uw betalingen veilig en snel zijn bijgeschreven.

  Meer
 • Sluit bij ons een servicecontract af en u wordt bij een storing of vraag altijd snel door ons geholpen. Zo kunnen uw klanten eenvoudig bij u blijven betalen.

  Meer
 • icon tax free software

  Uw betaalautomaat stuurt de betalingsgegevens veilig via internet naar uw bank. Voor een snelle en betrouwbare ADSL oplossing, kiest u CCVnet. Deze producten zijn binnenkort bestelbaar.

  Meer