CCV als werkgever

CCV 42e in Beste Werkgever top 50Onmisbare schakel

Voor duizenden ondernemingen, van groot tot klein, zijn de dagelijkse betalingen bepalend voor hun succes. Een dag zonder kan rampzalig zijn. Dat besef zorgt ervoor dat wij steeds hard werken aan de juiste oplossingen en de beste service voor onze klanten. Wij hechten waarde aan een service- en mensgerichte instelling. Naast vakbekwaamheid, staan betrouwbaarheid en focus op de klant voor ons voorop. Zo betrouwbaar als wij voor onze klanten zijn, willen wij ook als werkgever zijn.

 

Medewerkersonderzoek

Wij geven onze mensen veel vertrouwen en vrijheid: met flexibele werktijden en veel ruimte voor eigen initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorgroei. Wij luisteren bovendien goed naar onze mensen. Jaarlijks onderzoeken wij anoniem de medewerkerstevredenheid, waarna wij verbeterpunten benoemen en die doorvoeren.

Onze achtergrond als familiebedrijf maakt ons een interessante, stabiele en gezonde werkgever. Dat onze medewerkers het daarmee eens zijn, laat onze nominatie als beste werkgever wel zien. Met een 42ste positie behoren wij tot de top 50 Beste Werkgevers 2015 (Effectory) voor bedrijven tot 1.000 werknemers.

Toekomstgericht

De afgelopen decennia hebben wij ons steeds ontwikkeld. Stonden wij vroeger aan de wieg van het pinnen, tegenwoordig zijn al onze betaaloplossingen en -automaten al ingericht op nieuwe betaalmogelijkheden. Daarnaast blijven wij verder kijken – nu verkennen wij bijvoorbeeld volop de wereld van m-commerce. Die drive naar kennis opdoen en continue ontwikkeling zoeken wij ook in onze mensen.

Geïnteresseerd?

Kijk eens bij onze actuele vacatures. Mocht er een passende vacature tussen staan, dan kun je daar direct op reageren. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.